Ervaringen Coaching

Hieronder vind je verhalen van klanten waarin zijn vertellen hoe zij het coachingstraject hebben ervaren:

Een gesprek met Petra maakt altijd dat ik een stap verder kom. Door te luisteren en de juiste vraag te stellen, weet ze je uit je eigen gedachten te halen en tot nieuwe inzichten te komen. Zo ontwikkel ik zelf steeds verder.
Saskia, 36 jaar

Petra verstaat als coach de kunst je aan het denken te zetten door bevraging vanuit oprechte bewondering. Ik heb haar ervaren als vriendelijk, warm en professioneel. Zij weet door de juiste vragen te stellen, scherpte en focus aan te brengen in het denkproces van de coachee. Ik heb Petra ook ervaren als iemand die goed luistert en waardevolle feedback geeft.
Ze heeft mij uitgedaagd op mijn coachvraag en vraagt écht door, juist ook op die punten waar het voor jezelf als coachee vaak lastig -of soms zelfs pijnlijk- is. Maar dat is precies datgene wat mij tot meerdere nieuwe inzichten heeft gebracht en waar ik voor nu én later plezier aan mag beleven. Ik kijk dan ook terug op een waardevol traject en beveel Petra van harte aan als coach.”
Anne, 43 jaar

Petra is een professionele coach en als persoon zeer prettig om mee te praten. Ze is rustig, inlevend en neemt de tijd voor je. Ze weet een prettige, open sfeer te creëren waarmee je je gelijk op je gemak voelt. Met gerichte vragen zet ze je aan het denken. In de gesprekken met haar werd ik behoorlijk aan het werk gezet. Dat heeft me uiteindelijk een aantal waardevolle nieuwe inzichten opgeleverd.
Claudia, 41 jaar

Door subtiele vragen te stellen, zorgt Petra dat je zelf een stapje dichterbij je gevoel komt te staan. Je gaat met frisse energie bij haar vandaan om verder te bouwen op je eigen gedachten. Ze is een goede luisteraar en gaf op het juiste moment de feedback die ik nodig had.
Karin, 32 jaar

Ervaringen Rots en Water training

Ouder: “Onze dochter durft nu buitenshuis ook meer van zich te laten horen, wat een verschil met eerst!”

Jongen van 8 jaar: “Ik heb geleerd dat water net zo sterk is als rots!”

Jongen van 10 jaar: “Ik heb geleerd wat persoonlijke ruimte is en dat dat voor iedereen anders is.”

Meisje van 7 jaar: “Ik weet nu dat ik stevig kan staan als een rots!”

Ouder: “Ook de juf in de klas ziet hem nu meer rekening houden met een ander.”

Ouder:”Ons kind was na de Rots en Water training vastberaden om de pesters in de klas te negeren.”

Ouder: “Onze dochter is veel meer gefocust en maakt haar eigen keuzes.”

Ouder (over jongen van 6): “We merken thuis ook zeker een verschil met een aantal weken geleden, hij is een stuk rustiger, heeft minder boze buien en als hij die heeft probeert hij echt zichzelf rustig te maken! Hij is absoluut een stuk zekerder!”