Individuele coaching

Soms is er een periode in je leven, waarin je merkt dat het allemaal wat minder lekker loopt. Je voelt je onzeker en twijfelt veel. Je weet niet welke (werk)richting je op wilt of je komt steeds weer in dezelfde (vervelende) situatie(s) terecht. Herken je dit en wil je weer meer plezier, energie en zelfvertrouwen? Dan kan coaching je helpen!

Bij individuele coaching staat jouw vraag of thema centraal.
– Loop je rond met vragen over je werksituatie? Misschien is loopbaancoaching dan iets voor jou.
– Ervaar je (de laatste tijd) veel stress, voel je je moe en pieker je veel? Kijk dan eens bij coaching bij stress en burn-out.

Hoe werkt het? 

Een traject start altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin verkennen we wat jouw vraag is en wat je met het coachtraject wilt bereiken. We bespreken de doelen en wederzijdse verwachtingen en hoe ik jou daarbij kan helpen. Een traject varieert van 4 tot 10 gesprekken van 1,5 uur.

Tijdens een sessie
Ik coach ontwikkelingsgericht. Dat betekent dat we bij elke situatie of gebeurtenis niet op zoek gaan naar een oplossing, maar stil staan bij wat dat met jou te maken heeft en wat je daarvan kan leren in relatie tot jouw coachvraag.

Als coach maak ik je bewust van je routines en patronen en help jou deze te doorbreken, zodat de gewenste verandering kan plaatsvinden. Je weet (weer) wat belangrijk is voor jou en maakt daardoor makkelijker en sneller keuzes die goed voelen voor jou.

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op via mail of contactformulier. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen!

Tarieven
Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 4 tot 10 gesprekken van 1,5 uur. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

  • Bedrijven en organisaties: €130,- per uur.
  • Het kortingstarief voor particulieren is € 99,- per sessie.

Al mijn tarieven zijn vrijgesteld van btw.