Individuele Coaching

Voor iedereen die gericht aan de slag wil met zijn professionele of persoonlijke ontwikkeling.

  • Je loopt (steeds) weer tegen dezelfde lastige situaties of personen aan.
  • Je vraagt je af of je huidige werk (nog) wel bij je past.
  • Doe ik dit werk omdat ik het wil of omdat ik het idee heb dat het moet? En van wie dan eigenlijk?
  • Weet je even niet hoe je alle ballen in de lucht moet houden?
  • Ervaar je keuzestress?
  • Wil je (her)ontdekken waar je goed in bent en wat je wilt?

Voor al deze vragen geldt: samen onderzoeken we wat bij jou past en waarom je dingen doet, zoals je ze doet. We kijken welke mogelijke belemmeringen je (nog) in de weg staan om je doel(en) te bereiken. Wat er speelt is voor iedereen anders. Ik daag uit, spiegel of ondersteun waar nodig. Betrokken, zonder oordeel en met een frisse blik. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe dingen, voor onverwachte en verrassende ontwikkelingen en kan je talent en kracht ook daadwerkelijk vrijkomen.

In het eerste verkennende gesprek kijken we naar wat er voor jou speelt en wat je zou willen realiseren met het coachtraject. Vervolgens maak ik aan de hand van dit gesprek voor jou en de eventuele opdrachtgever een concept offerte / voorstel voor het vervolg. De lengte van een coachingstraject varieert van 6 tot 10 gesprekken, van maximaal 1,5 uur. Het maken van reflectieverslagen en opdrachten is onderdeel van het traject.

Meer informatie of afspraak maken

Herken je jezelf in (een van) bovenstaande vragen en wil je er gericht mee aan de slag? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een individueel coachtraject! Dit kan door een bericht te sturen naar: petra@frisseblikcoaching.nl.

Kinderen

Voor kinderen die meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen, meer voor zichzelf willen leren opkomen, of sociaal wat handiger willen worden. Deze kinderen kunnen terecht bij de Rots en Water training die ik geef, of voor individuele gesprekken.

Meer weten of een kennismakingsgesprek? Bel of mail me!