Een frisse blik nodig voor jouw vraag? Die kan gaan over een volgende stap in je loopbaan, een betere balans vinden tussen werk en privé, over je persoonlijke of professionele ontwikkeling of….. over wat je op dit moment ook bezighoudt. Vanuit de visie dat ieder mens uniek is en vol potentieel, ga ik graag met je in gesprek.

Kijken met een frisse blik

Ik geloof dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is en dat je zelf het vermogen hebt om de antwoorden te vinden op je vragen. Om daar te komen kijken we naar het verleden, heden en toekomst. Hierdoor ontstaat inzicht en helderheid in wat je beweegt en ook naar wat je eventueel blokkeert. Ik daag uit, spiegel of ondersteun waar nodig. Betrokken, zonder oordeel en met een frisse blik. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe dingen, voor onverwachte en verrassende ontwikkelingen en kan je talent en kracht ook daadwerkelijk vrijkomen.

Onafhankelijke gesprekspartner

Ik ben een onafhankelijke gesprekspartner, die zonder belang of gezagsverhouding met je in gesprek gaat. Alles wat in onze gesprekken aan bod komt, blijft tussen ons en deel ik niet met derden.